Hjem  Nyheter  Om meg  Katter  Kattunger  Show   Galleri  Ragdoll  Dagbok                                                                    Facebook   [English]

 

2015
Nå går 2015 mot sin slutt. Og for et år det har vært for oss.
 
Dette året har vært fullt av høydepunkter. I skrivende stund setter vi på to ben kursen mot Thailand, men ved hjelp av gode venner skal Amourella og Turbo få komme seg på noen utstillinger til. Vi drømmer om at Amourella klarer å bli JW før vi går over i kategori 1 men det gjenstår å se.
 
2015 har vært fantastisk på alle måter. SCANDINAVIAN WINNER som Selma vant bare 10 mnd og 14 dager gammel. Og i November ble Amourella WORLD WINNER bare 4 mnd og 1 uke gammel. Det er nesten for stort til å være sant. Jeg har ikke deltatt på WW før fordi jeg ikke mente mine katter har noe der å gjøre. Dette er noe jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve da det er så stort for meg. Jeg er så utrolig glad og stolt av Amourella. Men uten å ha fått muligheten å kjøpe Selma eller låne Bounty hadde det ikke blitt en liten drømmekatt. Så tusen takk til både Unni og Karen for denne muligheten <3
 
Årets katt lister er jo ikke ferdige enda, men på kattungefronten akkurat nå ligger Dina som nr 1, Amourella som nr 2, Miss Sixty som nr 4 og Selma som nr 8 (med bare 2 utstillinger som kattunge) Jeg vet det skjer noe med denne lista når årets siste utstilling er ferdig, og det gjør ikke noe. Uansett så er jeg stolt av at de kattene fra oss som blir stilt gjør det så bra.
 
Men viktigst av alt er alle fine kattunger som får så fine hjem hvert år. At en katt fra oss kan bli noens høyt elskede familiekatt er det som betyr aller aller mest. Vi får så mange utrolig hyggelige tilbakemeldinger og bilder gjennom året. Dette varmer veldig. Tusen takk alle for at dere gir kattene så fantastiske hjem!
 
Vi ser frem mot et nytt og spennende år der vi går over i ny kategori. Fler show, fler kattunger og like mye morro!
 
Ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år.

7 April
 
Da er April igang og for en mnd det har vært. Selma gikk jo opp i voksen klasse 17 Mars og begynte med 2 BIS på NORAK noen dager senere og slo ut nr 1 og 3 av årets katter i Norge 2014! Og dette med dommere som ikke er utpreget typedommere. Nå i helgen ble hun SCANDINAIAN WINNER 2015 bare uker inn i voksen klasse. Jeg er så umåtelig stolt av jenta vår. Legger ved noen bilder som viser gleden etter hun vant! Dina har også gjort det bra og tok også en BIS på NORAK. Det samme gjorde vår lille plutt Miss Sixty som debuterte 4 mnd gammel med en BEST IN SHOW. Hun er solgt til kos/show så det var gøy at hun startet sin karriere så sterkt. Jeg kommer til å få låne med meg henne noen ganger fremover.

  
Vi har spennende planer foran oss. Sibell og Selma skal parres med vakre NW GIC DK*Jaquet Bounty, JW som har en enormt flott utstillingskarriere så langt. De er der nede nå. Og om han har fått det til er Sibell allerede drektig og vi venter på løp på Selma. Dette er kull jeg ser enormt mye frem til, og jeg takker Karen ydmykt for å gi meg sjangsen. Vår Kandee er også parret og vi vet om ca to uker om det har tatt seg. Vi kommer også å gjøre om igjen parringen mellom Rizzo og Zizero en siste gang siden den har blitt så bra. Etter dette går nok Zizero i pensjon!
 

17 Februar

2014 Var et fantastisk år for Dan Dara`s. Vi hadde flere fine kull, der mange gjorde det bra på utstilling. Dan Dara`s hadde totalt 28 BEST IN SHOW og 9 BEST OF BEST. Dette er vi ufattelig stolte av. Vi fikk også en JW. Vår svenske prinsesse S*Fyrpihl`s Heavenly Selma tok 7 BIS og ble Junior Winner. Hun havnet til slutt på 2 plass på årets liste over kattunger. De 4 største utstillingene hun vant var i Sveirge og teller ikke. Dan Dara`s Miinto tok 4 BIS (tapte 2 på skilledommer) og havnet til slutt på 6 plass på årets katt liste, Dan Dara`s Sweet Injections havnet på 7 plass.

2015 har startet helt fantastisk og Selma har til nå 5 BIS og en BOB, og Dina har 2 BIS. Selma har bare en mnd igjen som kl 11 og blir snart voksen. Hun kommer til å få et fåtall utstillinger som voksen før hun skal parres.

Vi har veldig spennende planer i år. Både Sibell og Selma har fått rabies vaksine og skal ut av landet på date. Denne muligheten er vi utrolig takknemlige for. Håper det blir super kattunger og at jeg kan gi noe fint tilbake som takk for tilitten!

Året går fort, men på kattefronten er det aktivt. Jeg henger ofte etter med hjemmesiden, og oppdatteringer der. Tempoet er høyt og det er lettere å oppdattere Facebook. Dan Dara`s har en egen side der som dere gjerne får følge om dere ønsker.

Selv om forrige året var et drømmeår for oss, så håper vi at vi kan vise at det ikke var en tilfeldighet og at dette året blir like bra. Vi takker alle fine kattungekjøpere for at dere tar så godt vare på barna våre, og for de som har kjøpt utstillingskatt er vi utrolig glade for at dere viser dem så fint. Uten bra kjøpere hadde ikke dette vært noe morro.

Når man følger oss på FB kan man få inntrykk av at utstilling er det det dreier seg om, dette er så feil som det kan få blitt. Hvorfor vi elsker hobbien vår er fordi vi deler hverdagen med disse søte sosiale skjønne kattene som gjør hver dag til en fest. For oss hadde et liv uten katt vært både tomt og meningsløst. Å ha sosiale, gode og kosete katter rundt seg er det beste vi vet. Og lynne er et hovedfokus i vår avl.

Jeg håper å kunne glede flere familier med en Dan Dara katt i løpet av 2015.

Tidigare år:

> 2014
> 2013
> 2012
> 2011
> 2010
> 2009

 

 

Site made by Caroline WebDesign 2015