Hjem  Nyheter  Om meg  Katter  Kattunger  Show   Galleri  Ragdoll  Dagbok                                                                    Facebook   [English]

 

2009

Tirsdag 22 Desember
 
Nå er det ikke lenge til jul. Selv drar jeg over til min mamma i Dalarna (Sverige) og skal feire der med familien. Der er det nå minus 25 grader, litt i kaldeste laget tenker jeg men det får gå. Vi får holde oss inne og fyre i peisen og spise marsipan og god julemat!!
 
Fikk en koselig mail i går fra Heidi som kjøpte YaYa i top modell kullet. Hun fikk jo også med seg Zavannah med avtalen om at jeg ev skal ha et kull til på henne. De har det i alle fall veldig bra sammen. Fikk også koselige bilder som dere kan se under.

 


 
I forrige uke var jeg nede hos Ewa på Kaserna og hentet hjem Sweetie. Hun har vært til parring hos Urwitz. Så nå håper jeg på kattunger i februar. Ewa hadde sett en parring, men de har jo ikke vært i samme hus som Ewa så det kan jo godt hende det har vært mange fler enn det. Ellers håper jeg at en gang holder. Tror dette kan bli veldig trivelige kattunger. Både Sweetie og Urwitz er veldig milde og gode katter. Selv håper jeg veldig på en liten jente jeg kan beholde. Har jo ikke fått noe til utstilling etter Sweetie enda. Men den som venter på noe godt sier de jo....
 
Emilian er veldig intressert i damer for tiden. Han er litt rastløs hjemme og begynt å bli litt masete. Det har nok både med fertiliteten og flyttingen å gjøre tror jeg. Zulu er jo første dame ut for han, og jeg håper hun kommer i løp snart. Jeg har bestillt Pulsetilla på internett og gitt henne en kur, dette er jo en naturmedisin som skal sette fart på løpetiden hos hunnkatter. Jeg merker at hun har blitt mer kosete og Emilian mye mer intressert, men jeg har ikke sett løp eller parring enda.
 
Echo og Corona har jo vært hos min mamma en mnd nå mens jeg har flyttet. Jeg skal ta dem med tilbake etter jul. De har kost seg der, og jeg tror mamma har satt pris på sellskapet. Corona har hatt to løp, så jeg burde jo strengt tatt fått henne parret også, men tre kull samtidig ønsker jeg jo ikke!! Men hun er over to år så om det skal bli et kull på henne må det skje snart.
 
Nå ønsker jeg dere alle en riktig god jul, med masse god julemat, kaker og godteri. Ta vare på tiden med familie og puser. Så der vi frem mot et nytt flott ragdoll år 2010!!
 


9 Desember 2009
 
 
Nå er det lenge siden jeg gjorde noe med hjemmesiden. Til dels for at jeg har ventet på at den nye skal bli ferdig, men også fordi jeg har flyttet.
 
Jeg har nå kjøpt meg en leilighet sentralt i Oslo og flyttet inn der. Håper jeg og kattene kan trives der en stund. Målet på sikt er et hus, men nå ble det best sånn. Jeg skal pusse opp hele og starter med en gang. Håper jeg kan få ferdig kjøkken og stue ganske fort så det blir litt orden hjemme.
 
Når vi kommer til utstillinger har det skjedd MYE denne perioden. Dan Dara`s har fått sin første SUPREME CHAMPION, Sweetie tok denne titelen i November i Gøteborg og hun ble BIS samme dag. Hun har til nå 6 BIS i år, to i Sverige og 4 i Norge. Planen var å stille henne ut året, men jeg har valgt å slutte å gi p piller og håpe på et løp så hun kan få treffe Urwitz før han blir kastrert. Krysser fingrene for at dette blir noe av. Emilian har blitt Champion og han ble BIS voksen hanne i sterk konkurranse i en alder av 10 mnd og en dag. Dagen før ble han også NOM og fikk 3 stemmer i panelet. Jeg er så utrolig stolt over begge. Jeg gleder meg veldig til å stille Emilian fremover, han er virkelig vakker, og han har utviklet seg utrolig flott. Men han er jo ennå en ung hanne så jeg er glad om han får sine Cert en stund fremover.
 
Naima har også vært på utstilling og blitt BIS. Hun har også flere NOM bak seg, bla på Scandinavian Winner der hun slo ut en norsk skogkatt med 4 BIS i bagagen til NOM. Hun er utrolig flott i look, størreles og pelskvalitet. Og hun har en nydelig farge på øyene, men hodet henger ikke helt med til str på kroppen. Men vi får se til helgen, da skal hun stilles ut på Adelkattens juleshow på Dal. Krysser fingrene for henne!!
 
Mr Jay har også gjort utstillingsdebut, det var i Stockholm for Kristina Rautio, han fikk super bedømmelse, men tapte BIV fordi han var for fluffy i pelsen. Og det vet man jo når man kjenner til Kristina. Hun vil IKKE ha fluffy pels på ragdoll, man må kamme den ned til kroppen så godt det bare går. Ellers trekker hun kraftig for dette. Vi håper på bedre lykke neste gang.

I helgen var vi på Adelkattens juleshow. Jeg hadde bare med meg Emilian, men Dan Dara`s Nnenna og Naima var også der. Begge fikk supre bedømmelser og begge var i panelet på søndagen. Det er en fryd å se sine kattunger igjen når de nye eierene steller de så flott som eierne til Nnenna og Naima gjør. Emilian tok sine to cert og har nå et svensk igjen til IC. Han ble også NOM begge dager. Jeg har meldt han på i Gøteborg til helgen. Men tror ikke jeg orker å dra ned. Det har vært mye for både to og firebente på oss en stund nå. Det var utrolig mange flotte ragdoll på utstillingen. Og mange ragdoll i panelet. Det er alltid gøy. Silje T sin flotte Diva ble BIS lørdag og søndag. Gratulerer så mye til et velfortjent BIS på en flott katt. Ellers ble Sweetie sin mamma Amy BIS senior lørdag. En vakker vakker dame som holder seg godt.
 
Når det gjelder kattunger venter vi ikke noen nå. Jeg håper Zulu løper snart så hun kan få sin kull med Emilian, det håper og tror jeg kan bli veldig bra. Zulu er veldig sterk i typen og størrelsen er veldig bra. Planen er også at Sweetie skal parres på neste løp, og jeg håper Corona kan få seg en ny dejt med Donnie. Etter flytten har det jo blitt en god bit til Ålesund, men jeg håpe vi får til dette. Hun har jo vært der en gang, men det ble ikke noe desverre. Så bedre lykke neste gang!!

D
et kan godt hende noe ble glemt nå, men da tar jeg det igjen siden. Jeg ønsker i alle fall alle en riktig god og harmonisk adventstid!!

Tidigare år:

> 2014
> 2013
> 2012
> 2011
> 2010
> 2009

 

 

Site made by Caroline WebDesign 2015