Hjem  Nyheter  Om meg  Katter  Kattunger  Show   Galleri  Ragdoll  Dagbok                                                           Facebook   [English]

 


Aksel Knutsen heter jeg som står bak oppdrettet NO*Dan Dara`s.

Jeg er utdannet intensivsykepleier og har jobbet som det både i Gøteborg, Ålesund og nå i Oslo.

Jeg flyttet fra Gøteborg til vestkysten i Norge i November 2008 etter over 8 år i Gøteborg. Etter 1 år i Ålesund gikk ferden mot Oslo, der bodde jeg i 3 år og i Juni 2013 kjøpte jeg hus i Gjerdrum som ligger ca 3 mil utenfor Oslo. Gjerdrum ligger midt mellom Oslo og Gardermoen for dere som ikke er kjent i området. Her har vi stort hus og stor hage til glede både for kattene og oss på to ben. Barna har allerede fått en stor kattegård og elsker livet på "landet" .

 

Sammen med meg (og kattene) bor min sønn født i 2017. 

 

Utstillinger er noe jeg virkelig liker å reise på, og jeg reiser rundt en hel del både i Norge og Sverige. Som den perfeksjonisten jeg er så elsker jeg å vise frem fint presenterte katter, både mine egne og andres. Jeg går gjerne assistent når jeg er på utstilling.  

 

Fra barnsben av har vi alltid hatt dyr hjemme, men aldri katt... Jeg har alltid sett på meg selv som et hundemenneske, og planen min var å bli oppdretter av Cocker spaniel. Men det ble ikke som jeg hadde tenkt meg. På min første katteutstilling i Gøteborg 2000 så jeg en blå colourpoint ragdoll og bestemte meg der og da for at jeg måtte ha en sånn. Og sånn ble det. Etter "lang" ventetid kom min første ragdoll Echo til oss 2001. Hun var min dronning så lenge hun levde!

 

S*Dan Dara`s ble registret 2001 og samme år ble katteriets første kull født.


Kontakt: [e-mail]
 

 

Site made by Caroline WebDesign 2015