Hjem  Nyheter  Om meg  Katter  Kattunger  Show   Galleri  Ragdoll  Dagbok                                                                    Facebook   [English]

 

2011

Søndag 11 September

Nå har høsten kommet for fullt. Nå er det bare å se frem mot lange mørke kvelder med stearinlys og mye kos med kattene.

Det har i grunnen skjedd ganske mye siden sist. Det er nå 5 stykker igjen av kullet til Voletta. Jeg skrev jo sist om Kenicki, han som hadde så stort hode. Det viste seg at han hadde vannhode eller hydrocephalus som det heter. Dette er veldig skjeldent hos katt, og gjør man samme kombinasjon hundre ganger behøver det ikke skje igjen .Det hele er bare utflaks. Det viktigste er at han ikke hadde det vondt, og at vi fant ut hva det var og at det ikke påvirker de andre i kullet. Og at det ikke er noe som påvirker bruk av mamma eller pappa katt i videre avel. Uansett er det trist når det hender.

De andre 5 kattungene var jeg og besøkte i går. De er nå 5 uker og er utrolig skjønne. Et lovende kull. Og de er så utrolig sosiale og kosete. Jeg ville egentlig ikke dra derfra, for den ene kattungen etter den andre la seg ifang, hånd eller på brystet for å sove. Dette blir nok det største kosekullet jeg noen gang har hatt. Legger med noen bilder av kattungen sovende i fanget til Mia, barnebarnet i familien. Hennes favoritt er Sonny, og han sov i timesvis hos Mia.Jeg har ikke bestemt noe for noen av kattungene enda, men jeg regner med at Rizzo blir her og at Sandy Dee blir hos fôrvertene. Men gir det noen uker til og ser på utvikling og markeringer. Som det ser ut nå så blir to av gutta også gode nok til show og jeg håper på gode hjem til dem der de kan få vise seg på utstilling innimellom.

Ser ut som vi kommer stille kull på NORAK noe som hadde vært utrolig morsomt, det var lenge siden sist.


29 August

Lenge siden jeg har skrevet noe her nå.

Akkurat nå finns Greace kullet i katteriet. Det ble født 7 ganske store små av Violetta den 5 august. I skrivende stund er de små 3 uker og begynner å bli riktig så søte. Via er førstegangsfødende, og et kull på 7 stykker er da ganske mange. Fødselen gikk knirkefritt og alle kom uten problemer. Hun har vært en super trygg og omtenksom mamma fra første stund. Den ene fikk nok vann i lungene under fødselen og gikk bort noen dager gammel. Men de 6 andre vokser så det knaker og har utviklet seg veldig bra. Det er 2 jenter i kullet og 4 gutter. De første bildene av de små kan dere se under her. De som er på disse bildene er Rizzo, blå bicolourjente. Fortsetter hun sin fine utvikling så blir hun nok i katteriet. Ellers er Sandy Dee den blå mitted jenta veldig lovende og fôrvertene kommer til å få muligheten til å få henne om de ønsker. Den brune mittedgutten på bildene, Sonny har litt lite hvitt på haka og litt lave markeringer på et ben bak. Han er den energiske i kullet og først ute med å løpe rundt, jakte på egen skygge osv. Et skikkelig sjarmtroll. Zuko, brun bicolour finns på bildet sammen med Zuko. I dag kanskje den mest lovende av gutta. Og best høyde i hodet i kullet. Dvs det finns en gutt som jeg ikke har fått tatt bilde av Kenicki som har ekstremt stort kranie... lurer på hvordan han utvikler seg....


Sonny


Sandy


Rizzo


Sonny & Zuko

Det er flere intresserte av gutter til avel og utstilling i kullet. Hva som skjer der er for tidlig å si noe om. Vi får gi dem tid på seg og se på utviklingen.

Ellers har Sweetie vært til parring. Det ble ikke noe. Om hannen ikke fikk til det, eller om hun ikke tok seg er umulig å si. Men vi prøver i gjen ved en senere anledning. Håper bare ikke hun tar en vinterpause med løpene sine. Ser frem mot hennes kull.

Planlegger også kull med Kiss`n`Cry i vinter.

Nå som det er smått så blir det nok litt mer oppdatteringer enn det har vært siste tiden. På gjensyn.

 

Tidigare år:

> 2014
> 2013
> 2012
> 2011
> 2010
> 2009

 

 

Site made by Caroline WebDesign 2015