Hjem  Nyheter  Om meg  Katter  Kattunger  Show   Galleri  Ragdoll  Dagbok                                                                    Facebook   [English]

 

2014

17 Februar
 
Det er så mye som skjer om dagen at hjemmesiden og dagboken henger litt etter. Dette beklager jeg. Håper dere som er intressert i kattunger og har spørsmål om rasen tar kontakt med meg for det så svarer jeg så klart!
 
Nå har O kullet blitt store og flyttet til sine nye herlige hjem. Det var Zizero sitt første kull og det ble en utrolig herlig gjeng. Sosiale og veldig lovende i typen. Ossian som skal flytte til Marie B i Gøteoborg er jeg veldig spent på da jeg fra han var nyfødt har hatt stor tro på han. Gleder meg til å se hva han kan klare på utstillinger.
 
Snøen kom jo sent i år, så kattene har fått brukt uteburet mye. Det har jo blitt ca 40 kvm med tak så de har god plass når de er ute. Når våren kommer skal vi få ordnet litt mer der ute med trapper, nivåer etc så de kan være aktive også i høyden.
 
Vinteren pleier jo ikke å være høytid for løpetider, men her slo dette feil. I Mars blir det skikkelig babyboom her, og til nå er jeg sikker på 3 kull, Dette er Bertine, Violetta og Billeba. Dette blir veldig spennende.

 
Ellers fikk Zizero 6 BEST IN SHOW som voksen fra August til Desember noe vi er veldig stolte av. Han er en drøm av en katt og havnet på 4 plass over mestvinnende norske voksne katt i kategori 2. Når man regner disse poengene er bare BIS fra Norge tellende, så de svenske betyr ikke noe. Han ble også nr 2 mestvinnende hanne i Scandinavian ragdoll club.
 
 

Tidigare år:

> 2014
> 2013
> 2012
> 2011
> 2010
> 2009

 

 

Site made by Caroline WebDesign 2015