CHAMPION
Hanne, RAG n 03 (high mitted)

Pappa: CH RaggleDazzle Chilly Willy
Mamma: Eulalie Chanel

5 x Nom
4 x Biv


[Galleri]


Peleus er en hanne som vi er så heldige å få muligheten å kjøpe av Eva BeckertovÁ
Når vi fikk han hjem til Norge var han 5 mnd og 3,7 kg. Ved 9 mnd er han 5.3 kg og en massiv hanne. Han har en flott grov kropp med lengder. Han har fin topp på hodet og en look jeg liker veldig godt. Pr i dag har han noe lys farge på øynene, men den er i ferd med å bli mørkere. Han har forfedre med fin øyenfarge. Ellers er hodet i fin utvikling. Han har breddet seg mye i vår, og han begynner å bli en flott hanne. Han får veldig flotte bedømmelser på utstillinger og har flere NOM bak seg og stemmer i panel.

Det aller beste med Peleus er hans fantasiske lynne. Han spinner som en fabrikk, og vil ikke noe annet enn å kose. Han sjarmerer alle som ser han siden han er så god.

Det blir veldig gøy å følge videre utvikling og se hva han gir sine avkom senere i år. Vi tror han kompleterer våre hunnkatter veldig bra.Hunne, Rag a03

Far: EC Cuancats Chance Soltone, RAG a 04
Mor: IP & GIC Dukkelise's Amy, RAG a 03
Stamtavla: Klicka här

Oppdretter: Solveig B. Damsgaard J.

Tester:    Hjerte og nyrer u.a. april 2006
              DNA HCM N/N
              Blodgruppe A

Show:     SRC:s KLUBBMÄSTARINNA 2006
              11 x BIS
              25 x NOM
              Spinneriets KLUBBMÄSTARINNA 2005
              Årets klubbkatt och Bästa Ungdjur i Spinneriet 2005
              Bästa Ungdjur i Ragdollklubben 2005
              Årets katt i SRC 2005

[Galleri]

Sweetie er min lille prinsesse. Hun har en veldig spesiell plass i hjertet mitt. Hun har hatt en utrolig utstillingskarriere så langt. ”Dukken” som mormor Solveig kaller henne er en veldig snill og mild katt. Hun har et kort, bredt og veltypet hode, bra hake og fin profil. Pelskvaliteten er bra og hun har en fin øyefarge. Hun har utviklet en deilig kropp med bra tyngde.

En stor takk til Solveig som har gitt meg muligheten til å få kjøpe Sweetie. Jeg vet at hun har en stor plass i ditt hjerte også, og jeg håper vi kan gjøre deg stolt begge to.Hunne, RAG n 03 (high mitted)

Mamma: Siempre Amar Zavannah, rag n 03 (hm)
Pappa: IC (N)Diadem`s Emilian, rag n03 (hm)

[Galleri]


Cry er den første jeg sparer etter Emilian. Hun er sin pappa opp av dage. Fra starten av var dette et jevnt og fint kull. Der Cry har fått det beste fra sine foreldre.

Cry har en sterk kropp med god benstamme. Hun har nydelig hode, og flott øyenfarge og look. Hun har sterkere profil og øreplassering enn pappa. Og er nok strået bedre i typen. Gleder meg til å følge utviklingen hennes. Og fremfor alt til at hun får et kull neste år.

Hun fikk fantastisk bedømmelse og ble NOM på sin første utstilling i hard konkuranse.Hunne, rag a04

Pappa: (N) Diadems Donnie Darko, rag n04
Mamma (N) Dan Dara`s Corona, rag a03

[Galleri]


Violetta ble igjen etter Corona sin kull. Hun var sukkersøt allerede som kattunge. Framfor alt betyr hun mye for meg fordi hun er barnebarn til Sweetie, og jeg ser frem mot hva de linjene kan gi meg videre. Hun er som sagt en veldig søt jente som får bra bedømmelser på utstilling, men kunne vært større og sterkere i typen.

Hun bor på for hos (N) Miatolos og har det fantastisk der. Første kullet blir registrert under Dan Daras. Torill og Leif Ove gir kattene det beste tenkelige livet, og jeg er så takknemlig for at de har henne sammen med meg.Hunne, rag a03

Pappa: (N) Ragstars Candyman, JW rag n03
Mamma S*Dan Dara`s Violetta, rag a04

1 x Best of the best
2 x Best in show
2 x Best in show kull
7 x Nom
4 x BIV


[Galleri]


Rizzo er 3 genrasjons eget oppdrett og oldebarn til min Sweetie.

Hun er en nydelig kattunge, så jeg kan ikke annet enn å beholde henne. Mer informasjon om henne kommer når hun blir eldre. Hunne, rag a04

Pappa: (N) Ragstars Candyman, JW
Mamma: S*Dan Dara`s Violetta

2 x Best in show kull
1 x Nom


[Galleri]


Sandy er en utrolig søt jente i kullet til Via. Hun har runners, men fikk bli i oppdrettet pga sin fine look og vakre øyenfarge. Hun kunne vært større, men ser frem mot utviklingen og hva hun kan gi av avkom i 2012

Mest sannsynlig blir Sandy den første til å gå på dejt med Peleus! Det ser jeg frem mot!